Bestillingsregler

Når du har bekræftet og betalt dine billetter kan de ej byttes, tages retur eller annulleres. I øvrigt gøres opmærksom på, at i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Når du har gennemført din bestilling, bør du udskrive din bestillingsbekræftelse. Vi sender dig også en kopi af bestillingsbekræftelsen pr. e-mail.

Billetterne

Billetterne, bliver med få undtagelser, leveret til dit hotel i og omkring Manchester. Bliver billetterne leveret til dit hotel, vil vi under bestillingsprocessen, bede dig om hotel detaljer så vi er sikker på, at billetterne bliver leveret til korrekt hotel. Vi tjekker ikke om hoteloplysningerne er korrekte, og leverer udelukkende på baggrund af de oplysninger du selv har oplyst os. Skal du hente billetterne på stadionet, eller lokal agent før kampen, beder vi ikke om hotel oplysninger, og når du modtager din voucher/e-billet, vil der klart fremgå, hvor billetterne skal afhentes!

Kampdato

Den præcise kampdato og klokkeslæt fastlægges ca. 5-9 dage før kampweekenden. Weekendkampe spilles altid lørdag eller søndag, og hverdagskampe spilles altid tirsdag eller onsdag. Starttid for kampen svinger meget, men kick off er typisk mellem kl.15:00 og 22:00. Disse variabler SKAL du tage højde for når du bestiller og planlægger din rejse(flybilletter) , da vi ikke ombytter, refunderer eller annullerer billetter til fodboldkampe i Manchester der spilles indenfor ovenstående dags og tids intervaller. Vi kontakter dig ikke med endelig dato & tid, men vi vil så vidt muligt prøve at skrive endelig dato på vores hjemmeside 3-5 dage før kampweekend.

Placering

Du vil altid blive placeret blandt hjemmeholdets tilskuere eller i neutral zone. Dvs. Du må på ingen måde bære trøjer, huer, halstørklæde eller andet med modstanderens logo eller farver. Du må heller ikke vise sympati for modstanderens hold. Læs mere om placering under vores FAQ. Bestiller I mere end 3 billetter kan I godt risikere at blive delt op i grupper forskellige steder på stadion. Vi garanterer dog, at I ALDRIG kommer til at sidde alene, altså ALDRIG får single seats. Bliver I delt op, vil vi og vores agent gøre alt for I komme til at sidde i samme sektion på stadion, men kan ikke give nogen garanti. Det er i øvrigt sjældent I bliver delt op i grupper, men det sker til visse kampe i løbet af en sæson.

FAQ

Vi anbefaler at du nærlæser vores FAQ, hvis du har nogle spørgsmål, eller vil have uddybet vores bestillingsregler.

Pris og Gebyrer

Prisen du betaler her er inkl. forsalgsgebyr til klubben samt gebyr til vores agent og os. Læs mere om vores priser og gebyrer under vores FAQ

Ved at gennemføre købet, har du godkendt ovenstående bestillingsvilkår og regler.

Bestillingsregler, ManchesterOgLiverpool.dk

 

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv