Kontakt os

Klik på rubrikken der passer til din forespørgsel

Bestilling

Den nemmeste, hurtigste og sikreste måde du kan lave en bestilling på er ved at bestille billetter online her på siden. Du kan også ringe og få hjælp til din bestilling hos vores kundeservice på telefon 70 14 53 77 (nordisktalende personale), men bestillingen skal du lave selv her på siden. Du kan også maile dine spørgsmål via vores kontaktformular her på siden, og vi vil kontakte dig igen hurtigst muligt.

Har du ikke modtaget din e-billet eller voucher? Udfyld formen med e-mailadresse og bestillingsnummer, og vi sender den til dig igen:

Afbestilling

Generelt kan man ikke ændre, afbestille eller annullere billetter til fodbold i og omkring Manchester og Liverpool, hvilket vi informerer om tidligt i bestillingsprocessen, og hvilket du også bekræfter når du accepterer vores bestillingsregler.

Naturligvis vil vi stadig gøre alt i vores magt for at hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Bliver du nød til at afbestille, så e-mail os via kontaktformularen og opgiv dit bestillingsnummer så skal vi nok, uden at love noget, se på muligheden for at ændre din bestilling, alternativt, gensælge dine billetter til anden side.

Får vi gensolgt dine billetter, skal dette først godkendes af klub og agent, og siden skal vi modtage kredit fra vores agent. Det er ikke usædvanligt, at denne proces tager ret lang tid. Derfor kan der godt gå 1 til 2 uger fra kampweekenden, før vi har klar besked om, at dine billetter er gensolgt eller ej. Vi forstår godt, at denne ventetid ikke er optimal for jer, men det er desværre sådan proceduren er, og derfor en nødvendighed vi skal følge. Du skal også regne med at klub og agent opkræver gebyr HVIS det lykkes af afbestille eller gensælge dine billetter til anden side. Udgangspunket er dog, at en købt og betalt billet, ikke kan tages retur eller ombyttes, og det er det du som kunde skal have for øje, når du køber og bestiller billetter her på siden

Afbestillingsdækning

Anmeld din afbestilling
Anmeldelse af din afbestilling skal ske i formularen til højre, alternativt pr. e-mail til kontakt@barcelonafootball.dk.
OBS! For at forsikringen skal være gyldigt, skal anmeldelsen ske inden kampweekenden.

Lægeerklæring
Ingen refusion kan ske uden en lægeerklæring. senest to uger efter kampweekenden skal vi have modtaget lægeerklæringen sammen med en kopi af din bestillingsbekræftelse. på lægeerklæringen skal lægens navn, adresse og telefonnummer tydeligt stå.
Send lægeerklæringen samt bestillingsbekræftelsen pr. post til vores hovedkontor: Ticmate AB, Krukmakargatan 50, 1tr, 111 30 Stockholm, Sverige

Hvis andre end den der har foretaget bestillingen, afbestiller
Hvis det er andre i selskabet, end bestilleren af billetterne, der bliver nød til at afbestille, behøver vi, foruden lægeerklæring og bestillingsbekræftelsen, et bevis på at I skulle se fodboldkampen sammen med bestilleren af billetterne Dette kan f.eks. være en kopi af fly- eller hotel bestillingen.

Forsikringen dækker ikke:
Hvis du har glemt at tage bestillingsbekræftelsen med til fodboldkampen.
Hvis du kommer for sent til fodboldkampen, og dermed ikke lukkes ind.
Hvis du fortryder dit køb af billetter.
Hvis du ikke kan komme til fodboldkampen grundet transport omstændigheder som vi eller klubben ikke har skyld i, f.eks. strejke i lufthavn, blandt flyselskaber eller hos andre offentlige transportselskaber.
Hvis du kommer for sent til flyet.

Pris:
Afbestillingsdækningen koster 10% af totale købssum.

Forsikringen dækker:
Du får alle pengene tilbage, på nær prisen for afbestillingsdækningen, uden selvrisiko, hvis du som har bestilt billetterne, nære slætninge(mand, kone, barn, søskende eller forældre) eller nogen i dit rejseselskab der skal med til fodboldkampen rammes af akut sygdom, ulykke eller dødsfald, inden I fysisk rejser til Barcelona. Er uheldet ude når I er i Barcelona, gælder afbestillingsdækningen ikke, her gælder en evt. rejseforsikring.

Bestilling af afbestillingsdækningen
Afbestillingsdækningen skal du bestille samtidig med dine billetter. Forsikringen er gyldig fra du har bestilt og betalt. OBS: Summen af afbestillingsdækningen betales ikke tilbage ved en evt. afbestilling af billetter.

Afbestillingsdækningen kan ikke tegnes for grupper på over otte personer.

Din e-mailadresse *
Dit navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din meddelelse
En kopi sendes til din e-mailadresse

ManchesterOgLiverpool.dk powered by Ticmate

Dansk filial af Ticmate AB
Telefon: 78 75 53 77
c/o VisionHouse
Islevdalvej 214
2610 Rødovre
CVR. nummer: 31 79 85 82

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige
Org.nr. 556710-6017
Telefon: +46 8 446 808 44

E-mail E-mail 78 75 53 77 78 75 53 77
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv