Om ManchesterOgLiverpool.dk

ManchesterOgLiverpool.dk er en hjemmeside, hvis erklærede formål er, at skaffe almindelige danskere adgang til information samt fodboldbilletter i og omkring Manchester og Liverpool på en nem, smart og sikker måde.

Lidt om Manchester United:

Manchester United Football Club blev grundlagt i 1878 som Newton Heath L&YR F.C. I dag er der ingen tvivl om at Manchester United er en af de mest magtfulde klubber i verden, og også en af de mest populære fodboldklubber i verden, med over 330 millioner fans på globalt plan. Klubben er den mest succesfulde i engelsk fodbolds historie bl.a. fordi de har vundet mere end 20 større titler siden Alex Ferguson’s start i november 1986, og til hans farvel ved udgangen af sæson 2012-13. Manchester United har vundet det engelske mesterskab mere end 19 gange siden de blev grundlagt, og i 1999 vandt klubben "the Treble". Der har spillet et hav af kendte stjerner for Manchester United bl.a. Roy Keane, Eric Cantona, Bryan Robson, Christiano Ronaldo, Bobby Charlton, George Best, David Beckham og vores egen Peter Schmeichel. Det er altid en kæmpe oplevelse at se Manchester United spille på Old Trafford.

Lidt om Manchester City:

Manchester City F.C. bliver nok betragtet som den "lille" Manchester klub, og blev grundlagt i 1880 som West Gordon. Manchester City har dog vundet det engelske mesterskab tre gange, FA Cuppen 4 gange og UEFA Cuppen en gang, så helt lille er klubben på ingen måde. Og slet ikke efter 2008, hvor de blev opkøbt af en gruppe sheiker fra mellemøsten. Bag sig har de nu selskabet "Abu Dhabi United Group", og menes at være god for godt og vel 150 milliarder kroner, dermed er Manchester City med et slag blevet en af verdens rigeste klub! Det kan også ses på transfer markedet hvor klubben virkelig har købt ind siden 2008, hvilket har resulteret i tilgang af spillere som; Robinho, Craig Bellamy, Roque Santa Cruz, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor og Kolo Touré. Så vi skal nok regne med at Manchester City i nærmeste fremtid bliver en magtfaktor i engelsk og europæisk fodbold, hvilket ikke gør det mindre kedeligt at se dem spille på deres flotte stadion; City of Manchester Stadium.

Lidt om Liverpool FC:

.

Lidt om Everton FC:

.

Ud over Manchester United, Manchester City, Liverpool og Everton kan du også her på siden købe billetter til bl.a. Blackburn Rovers, Aston Villa, Stoke, Leeds United og Bolton - alle klubber der ligger i og omkring Manchester og Liverpool.

Om ManchesterOgLiverpool.dk

 

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv