Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til fodbold i og omkring Manchester og Liverpool

Velkommen til ManchesterOgLiverpool.dk, stedet for dig der ønsker billetter til Manchester United på Old Trafford, Manchester City på Etihad Stadium, Liverpool FC på Anfield Road, Everton på Goodison Park og mange andre klubber i Premier League og 1. division. Her kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til fodbold i og omkring Manchester og Liverpool!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

FC Barcelona

FC Barcelona blev stiftet i 1899, og initiativtageren var selvfølgelig koryfæet Joan Gamper. Hvert år mindes man Joan Gamper, ved at afholde Joan Gamper turneringen, som en optakt til sæsonen. Vi har selvfølgelig billetter til denne turnering. FC Barcelona spiller på det berømte stadion Camp Nou der blev indviet i 1957, som en afløser for det gamle stadion. På et tidspunkt var der plads til over 100.000 tilskuere, men pga. regler fra FIFA er der nu plads til ca. 95.000. FC Barcelona har vundet et hav af titler, bl.a. Champions League 2 gange, Det Spanske Mesterskab 18 gange og den Spanske Pokaltitel 24 gange. FC Barcelona er altid garant for underholdning, nogle af verdens bedste spillere og deres spillestil bliver altid nævnt som noget at det ypperste man kan se og spille. Vi vover påstanden, at hvis man kun kan se én fodboldkamp i sit liv, så bør man vælger at se den på Camp Nou. Det er en kæmpe oplevelse for alle, så simpelt er det!

Ticmate velgørenhed

FC Barcelona

Her kan du se FC Barcelonas kampprogram på Camp Nou i denne sæson. Vi sælger billetter til alle nedenstående hjemmebanekampe i La Liga, pokalen og Champions League med FC Barcelona.

Vi beklager, men lige nu er der ingen ledige billetter til FC Barcelona.